valg.jpg

Valgkomiteen i Idrettsrådet i Trondheim ønsker innspill fra lagene

Valgkomiteen er i gang med sitt arbeid fram mot idrettsrådets årsmøte 6. mai. De ønsker innspill på kandidater til nytt styre og kontrollutvalg

Info og oppfordring fra valgkomiteen IRT, 16. feb 24

På årsmøtet i idrettsrådet 6. mai er deler av styret og kontrollkomiteen på valg. Trondheim har et idrettsråd som er godt sammensatt og som jobber meget bra. Forsterka kompetanse som er ønska i styret er IT og kommunikasjon.

Valgkomiteen ber om innspill på kandidater fra idrettslagene. Kjønnsbalanse og mangfold er viktig. Vi søker spesielt kandidater med fremmedkulturell bakgrunn. Vi bor i en mangfoldig by med en mangfoldig idrettsbevegelse og det er viktig at mangfoldigheten også gjenspeiles i Idrettsrådets sammensetning.

Innspill på kandidater må også inneholde info om kandidaten og det er en stor fordel at dere gjør det kjent for den kandidaten dere spiller inn.

Vi håper på mange innspill fordi idrettsrådet er et svært viktig organ for å styrke idrettens økonomiske rammevilkår og anleggsutviklingen i kommunen. Det bør være attraktivt for alle idrettslag å ha en representant i idrettsrådet!

Frist for tilbakemelding er 23.mars 2024.


På vegne av valgkomiteen

Anne Sophie Hunstad
95263009
sofushunstad@gmail.com


Her finner du:
Valgkomiteens medlemmer og kontaktinfo

Styret og kontrollutvalg IRT 2023-2024, markert hvem som er på valg 2024