Nordre Follo Orientering O-festivalen 2019
Nordre Follo Orientering O-festivalen 2019

Aktivitetsuken 2020

Aktivitetsuken 2020 i Nordre Follo tilbyr padling, orientering, rytmisk gymnastikk, terrengsykling og tverridrettslig aktivitet.

Nordre Follo orientering, RA padleklubb, Follo Sykkelklubb, Kolbotn IL RG og Kolbotn IL Young Active inviterer til aktivitet under Aktivitetsuken 2020 i Nordre Follo. Alle som ønsker å prøve ut en ,eller flere av aktivitetene, er velkommen til å melde seg på. Det er ingen krav til medlemskap i noen av klubbene for å delta på Aktivitetsuken og det er et gratis tilbud til alle.

 

Nordre Follo idrettsråd inviterte alle idrettslagene til en Aktivitetsuke der målet var å vise frem det brede idrettstilbudet i kommunen. Dessverre gjør dagens situasjon det vanskelig, og til dels uansvarlig, for de fleste idrettene å invitere til åpen trening. Aktivitetsuken 2020 vil derfor ikke bli gjennomført i det omfanget det var ønsket, men idrettsrådet håper det kan være starten på et årlig arrangement der alle idrettene får mulighet til å vise seg frem.

 

De idrettene som har meldt seg på til Aktivitetsuken 2020 vil følge reglene for smittevern og tilpasse aktiviteten slik at alle gjeldene retningslinjer og regler blir overholdt. 4 av de 5 tilbudene i aktivitetsuken vil foregå utendørs og med mulighet til å utøve aktiviteten med god avstand til andre.

 

Idretten i Nordre Follo tilbyr i dag aktivitet i 68 ulike idrettslag og består av et variert og bredt spekter av idrettsgrener.

 

Aktivitetsuken 2020 i Nordre Follo består av følgende aktiviteter

  • RA Padleklubb 25. og 27. august - padling 
  • Nordre Follo Orientering 26. august - orientering 
  • Follo Sykkelklubb 25. august - terrengssykling 
  • Kolbotn IL Young Active 25. august - tverridrettslig ungdomsaktivitet
  • Kolbotn IL RG  25. august - rytmisk gymnastikk

 

RA Padleklubb inviterer tirsdag 25. og torsdag 27. august til padling i Storebukta

Padleklubben tilbyr alle som deltar muligheten til å prøve padling med god instruksjon og under trygge forhold. Tilbudet er for alle utøvere, inkludert parautøvere og yngre utøvere. Padlingen vil foregå nært land og med instruktører for å opprettholde sikkerheten. Det er gratis å delta.

Tidspunkt: tirsdag 25. august og torsdag 27. august kl. 18:00-21:00

For hvem: RA Padleklubb tilbyr aktivitet for alle utøvere, inkludert parautøvere og yngre utøvere. Det er krav om at man er svømmedyktig (kan svømme minst 200 meter), og dessuten at man er rimelig selvhjulpen, dvs. man hjelper til å bære kajakk ned til bryggen og man må selv klare å komme seg inn og ut av kajakken, når en instruktør støtter kajakken. Dette for å overholde 1-meters regelen samtidig som instruktørene kan gi nyttig assistanse.

Sted: Padlingen vil skje ved våre klubblokaler på Skogsland, Solbråtanveien 18, dvs. ved Storebukta i Kolbotnvannet

Utstyr: Ingen krav til utstyr, padleklubben stiller med alt av utstyr og følgebåt/båter.

Påmelding med navn og kontaktinfo til:  harald@rapadleklubb.no – vi ønsker påmelding senest to dager før hvert arrangement pga. begrenset kapasitet. Vi ønsker å gi et tilbud til alle, men vil ha mulighet til å legge det opp best mulig for alle som deltar.

Hjemmeside: rapadleklubb.no

Tormod_01-–-Kopi-1.jpg

 

Nordre Follo Orientering inviterer onsdag 26. august til introduksjon i orientering tilpasset ditt nivå

Det er tilbud for nybegynner til erfarne i aldersgruppen 7 år til veteran. Alle som deltar, vil få veiledning/hjelp fra klubbens medlemmer. For de mer erfarne vil det være mulig å få prøve seg på klubbens treningsløyper. Det er gratis å delta.

Tidspunkt: 26. august oppmøte mellom 18:00-18:30

For hvem: Det er tilbud for nybegynner til erfarne i aldersgruppen 7 år til veteran.

Sted: Samlingsplass på gress nord for grusbanen ved Østre Greverud gård. Parkering ved Østre Greverud Idrettshall og langs veien oppover mot Golfbanen.

Utstyr: Fottøy til ferdsel på sti.

Påmelding med navn og kontaktinfo til: solai@online.no

Hjemmeside: nfollo.no

20180623_125359.jpg

 

Follo Sykkelklubb inviterer til terrengsykkelskolen tirsdag 25. august kl: 18:00

Terrengsykkelskolen er et tilbud til "barn" i alle aldre fra 6 år og oppover, På terrengsykkelskolen lærer du å bruke sykkelen din riktig, og du utfordres til å beherske sykkelen i tekniske øvelser i terrenget.

Terrengsykkelskolen vil først og fremst legge vekt på teknikk, men også mekking, sosialt samhold og lek. Vi kan garantere at du vil få en "a-ha"-opplevelse på sykkelsetet og dine sykkeferdigheter vil bli bedre. Instruktørene er voksne terrengsyklister og ungdommer fra klubbens ungdomsgruppe Follo Young&Furious

Tidspunkt: 25. august oppmøte fra 17:30. Aktiviteten varer fra 18:00-19:00.

For hvem: Passer for alle fra 6 år og oppover. Ingen krav til sykkelferdigheter.

Oppmøtested: Dagbo, Lysneveien 49, Ski
(Terrengsykkelskolen foregår rundt gressletta i Hebekkskogen)

Utstyr: Egen sykkel med bremser som fungerer og hjelm

Påmelding med navn og kontaktinfo til via denne lenken

Hjemmeside: follosk.no

follosk_107x122_terr2020høst-3.jpg

 

Kolbotn RG (Rytmisk Gymnastikk) har åpne treninger 25. august for de som ønsker å prøve idretten.

Kolbotn IL RG starter opp sin breddeaktivitet 25. august og nå kan du melde deg på til en gratis prøvetime. Rytmisk Gymnastikk er litt som turn, bare med redskaper, dans og musikk. Kolbotn RG har både konkurranse- og breddpartier, og tilbyr under Aktivitetsuken trening for barn i alderen 6-10 år.

Tidspunkt: Tirsdag 25. august

For hvem: Barn i alderen 2014-2010 (ca. 6- 10 år)

Sted: Vi trener i Sofiemyrhallen og har følgende partier:

Kl. 16:45-18:00: Barn født i 2010-2011

Kl. 17:00-18:00: Barn født i 2012

Kl. 18:00-19:00: Barn født i 2013-2014

Parti for barn født 2009 og eldre, samt partier for barn født 2015, vil starte opp utover høsten.

Påmelding med navn og kontaktinfo: Hovedtrener og kontaktperson for breddeidretten er Olga Kulagina. Hun kan nås på epost kolbotnrg.medlem@gmail.com eller mobil 94434734. Påmelding via epost.

Facebook: «Kolbotn Rytmisk Gymnastikk». Endringer/avlysninger i forbindelse med korona vil bli annonsert på vår Facebookside Følg oss gjerne der.

Kolbotn RG SoMe (1).jpg

 

Young Active i Kolbotn IL inviterer alle ungdommer til fysisk aktivitet tirsdag 25. august

Young Active har som hovedmål å tilby ungdommer en arena for fysisk aktivitet som er tverridrettslig og bidrar til å forhindre frafall fra idretten. Aktiviteten ledes av ungdommer, er ikke rettet mot spesifikke idrettsgrener og tilpasses til de ungdommer som deltar. Det er gratis å delta.

Tidspunkt: 25. august kl. 18:00-19:00

For hvem: Alle ungdommer mellom 13-19 år. Ingen krav til tidligere erfaring eller kunnskap. Øktene tilpasses til alle ferdighetsnivåer.

Sted: Hellerasten skole – mest sannsynlig på utearealene. Følg med på Facebooksiden for mer informasjon

Utstyr: Klær og sko til å trene i, og egen vannflaske

Påmelding med navn og kontaktinfo til: Wvegelbo@gmail.com

Facebook: Young Active Kolbotn IL 

KIL Young ACtive.jpg

 

 

Informasjon om Aktivitetsuken 2020 blir fortløpende publisert på Nordre Follo idrettsråds facebookside. 

 

Generelle spørsmål rettet til Aktivitetsuken 2020 kan sendes på epost her.