Follo YF
Follo YF

Aktivitetsuke i Nordre Follo

Idrettsrådet inviterer idrettslagene til en felles aktivitetsuke 22. til 30. august 2020 for å synliggjøre idrettens aktivitetstilbud

Nordre Follo idrettsråd ønsker å arrangere en aktivitetsuke fra lørdag 22. august 2020 til søndag 30. august 2020. Aktivitetsuken skal vise frem bredden av aktivitetstilbudet i vår kommune.

Alle idrettslagene i Nordre Follo er invitert til å delta på aktivitetsuken for å synliggjøre sin idrett og sitt aktivitetstilbud.

Idretten i Nordre Follo er preget av inkludering og mangfold gjennom et bredt tilbud av aktiviteter. Nordre Follo idrettsråd (NFIR) ønsker at lokalbefolkningen skal være kjent med mulighetene for fysisk aktivitet gjennom den organiserte idretten i kommunen. 

Idrettslagene planlegger og gjennomfører aktivitet i perioden 22. august til 30. august 2020. NFIR utarbeider en felles aktivitetsukeplan med oversikt over alle tilbudene, inkludert tidspunkt, sted og avgjørende informasjon. NFIR kontakter media og lokale aktører for å få informasjonen ut til alle interesserte.

Idrettslag som ønsker å delta i aktivitetuken melder seg på her. 

Invitasjon sendt til idrettslagene via epost.

Mer informasjon om aktivitetsuken blir fortløpende publisert på vår hjemmeside.