Sammen med friidrettsstjerner, elever fra Ila skole, og lokalpolitikere, løp idrettspresident Berit Kjøll i mål på Bislett Stadion. 
Sammen med friidrettsstjerner, elever fra Ila skole, og lokalpolitikere, løp idrettspresident Berit Kjøll i mål på Bislett Stadion. 

TINEstafetten fyller 30 år!

I år feirer vi 30 år med TINEstafetten, og barn og ungdom fra 6.-9. trinn konkurrerte på alle deler av landet 9. mai. Idrettspresidenten deltok på Bislett Stadion i Oslo, sammen med lokalpolitikere, idrettsstjerner og barn fra Ila skole.

– Jeg heier på TINE som hvert år samler over 100 000 ungdommer rundt fellesskapet idretten kan gi. Deltakelsen i TINEstafetten kan absolutt gi inspirasjon til aktive og idrettsaktive liv. Det ville vært fantastisk både for idrettsbevegelsen og for samfunnet, sier idrettspresident Berit Kjøll.

– Fysisk inaktivitet er Norges største folkehelseutfordring. Derfor er det viktig at det blir satt et sterkt søkelys på nettopp idrett og fysisk aktivitet – spesielt overfor neste generasjon. 

TINEstafetten arrangeres av Norges Friidrettsforbund og TINE, og er fordelt på rund 300 arrangementer rundt om i landet. Deltakerne i TINEstafetten har de siste 30 årene løpt 384 014 kilometer, som tilsvarer 9,5 ganger rundt jorden – og i 2020 nådde de månen!

Jacob fra Ila skole vekslet først med idrettspresident Berit Kjøll, som la ut på sisteetappen for det oransje laget.