La barn leve i fred.png

La barn leve i fred - årets TV-aksjon, søndag 22.10

Vi ønsker dere med på laget. Ingen bidrag er for små – ingen er for store.

I år går TV-aksjonen til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred.

 

Idretten betyr så mye for så mange i Tromsø. Vi er 27.198 aktive i 128 idrettslag fra 138 nasjoner – i ett stort idrettsfellesskap. Derfor er vi Idrettsbyen. Derfor er vi med på å levendegjøre vår visjon; sammen for et varmt og livskraftig Tromsø. Støtt TV-aksjonen søndag 22.10!

 

Hva kan ditt idrettslag bidra med?

  • Legg ut denne teksten på alle digitale flater dere disponerer:

«I år går TV-aksjonen til Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn rammet av krig og konflikt. Sammen kan vi gi over 100 000 barn mulighet til å leke, lære og leve i fred.

Idretten betyr så mye for så mange i Tromsø. Vi er 27.198 aktive i 128 idrettslag fra 138 nasjoner – i ett stort idrettsfellesskap. Derfor er vi Idrettsbyen. Derfor er vi med på å levendegjøre vår Tromsøvisjon; sammen for et varmt og livskraftig Tromsø. Støtt TV-aksjonen søndag 22.10! Og meld deg som bøssebærer på tvaksjonen.no».

  • Oppfordre til å bli bøssebærer! 

Om mulig send samme tekst ut i hele klubbnettverket (e-post/spond…) hvor dere oppfordrer klubbens medlemmer til å delta som bøssebærere.

  • Lag en spleis! 

Hvis dere skal ha et arrangement (dette kan være nye ideer eller noe dere allerede har planlagt, feks kamper) og ønsker å bidra til TV-aksjonen så kan dere superenkelt opprette en spleis her TV-aksjonen 2023 Redd Barna | Spleis fra SpareBank 1. Si ifra hvis dere ønsker en appell eller oppmøte fra noen av oss som jobber med TV-aksjonen, så skal vi se om vi får det til.

  • Markedsfør aksjonen på arrangementer!

Ønsker dere som klubb å markedsføre aksjonen på eventuelle arrangementer dere har i perioden 14.10 – 22.10, supert! Bruk gjerne samme korte teksten som dere bruker på de digitale flatene.

  • Bli ambassadører!

Vil dere (ledere og utøvere) være ambassadører for aksjonen? Dette innebærer å ta et bilde/video der du oppfordrer folk til å bli bøssebærere og deler dette i ditt nettverk. Så lenge det er t-skjorter på lager, kan du også få t-skjorte til å ha på deg på bildet/videoen og til å gå rundt med i hverdagen/på arrangementer. Vi har også en SoMe-kampanje dette kan kombineres med – gi meg tilbakemelding, så skal dere få mer informasjon, også ser vi om vi kan ordne t-skjorter.

 

tvaksjonen.no  

Følg TV-aksjonen her!

      

Vennlig hilsen

Alf-Kondrad Wilhelmsen

Daglig leder

93241931