Alle var samlet for mat ute. Foto: Andreas Aronsen/ØEIA
Alle var samlet for mat ute. Foto: Andreas Aronsen/ØEIA

Tilrettelagte aktiviteter i regi av Hokksund IL

Personer med en form for utvikling

Fredag 1. september og lørdag 2 september arrangerte Hokksund IL aktivitetsdager, der man hadde tilrettelagte aktiviteter for personer med en form for utviklingshemming. Her var fokuset aktivitet, glede og mestring. Felles for alt, er at det var gratis

Fredag 1. september var det det aktiviteter i sentrumshallen i Hokksund. Der var det tilrettelagt håndball og fotball for utviklingshemmede. Gjengen startet med bespisning sammen, før de gikk over til aktiviteter. 

DSC03533 (2).JPG

Marit Skretteberg er primus motor for prosjektet. Foto: Andreas Aronsen/ØEIA

Lørdag 2. september ble aktivitetene flyttet til Losemoen aktivitetspark. Inne i fotball hallen, var det flere aktiviteter man kunne gjøre. Her var det Disc- golf.  Boccia, turn leker, ball leker, bordtennis og E-sport. Det var også satt opp en fotballbane, med oppblåsbare vegger. 

Samarbeid med flere aktører. 

Aktivitetene hadde både fredag og lørdag flere gode medhjelpere. Dette var ungdom fra Hokksund turnforening og Rocket Man, og voksene fra Hokksund IL, Bordtennis klubben. Dette gjorde at dagen gikk bra. 

DSC03535.JPG

(F.v) Linda Helgerud, Marit Skretteberg og Anita Røraas Strand var tre av mange driftige som jobbet denne helgen. Foto: Andreas Aronsen/ØEIA

Tett samarbeid med idretts og aktivitetsrådet. 

Prosjektet har hatt et tett samarbeid med idretts og aktivitetsrådet i Øvre Eiker. De har hjulpet Hokksund IL med blant annet en søknad til Sparebankstiftelsen. Den ble innvilget, og prosjektet ble tildelt penger.

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av Øvre Eiker Idretts- og aktivietsråd (@oeiker_idrett_og_aktivitetsrad)