Inkludering barn og unge 2022

No er søknadsskjema opna for å søke midlar til tilskot til inkludering av barn og unge 2022 

 

Den nye forskrifta om tilskot til inkludering av barn og unge omfattar det som tidligere var tilskuddsordningane  «Nasjonal tilskotssordning for å inkludere barn og unge», «Barne- og ungdomstiltak i større bysamfunn» og «Støtte til oppfølgings- og losfunksjoner for ungdom».  

 

Målet med tilskotsordninga er å legga til rette for at alle barn og unge skal ha moglegheit til meistring og samfunnsdeltaking. Tilskotssordninga skal bidra til utvikling av opne møteplassar, deltaking på ferie- og fritidsaktivitetar og fullføring av utdanningsløp. Målgruppa er born og unge i alderen  0 til og med 24 år som av ulike grunnar står i fare for å hamne i utenforskap. 

 

Les gjennom den nye forskrifta og rettleiaren her: veileder-til-forskrift-2022.pdf (bufdir.no)

 

Nytt frå i år er at ein kan søke om tilskot for inntil tre år.

Søknadsfrist er 17. desember 2021

 

Søknadsskjemaet finner de ved å logge inn i søknadsportalen til Bufdir. 

For all øvrig informasjon,  les inne på Tilskotsordninga si nettside: Tilskudd til inkludering av barn og unge (bufdir.no)

 

 

Treng du hjelp eller tips ta kontakt med:

Avdelingsleiar for Ungdom, fritid og medverknad Katarina Birkeland på mob:90696931 eller på e-post Katarina.Birkeland@alver.kommune.no

 

Eller 

Leiar for frivilligsentralen på Frekhaug Nina Randal på mob: 412 45 661 eller på e-post til nina.randal@alver.kommune.no