Julie Enge.jpeg

Idrettsstipend 2020

Årets Idrettsstipend gikk til lokal bokser!

Bokseren Julie Enge fra Vestby IL Boksing vant kåringen for tildeling av Vestby Idrettsråds Idrettsstipend 2020. Vi gratulerer og ønsker lykke til med videre satsing!

Idrettsstilpendet på 10.000,- kr deles ut av Vestby Idrettsråd hvert år, på bakgrunn av søknader som kommer inn fra idrettsrådets medlemsklubber. Kriterier og skjema for søknad kan du se her.

I år var det flere gode søknader om idrettsstipend til kandidater som utmerker seg på en positiv måte i sitt idrettslag og som ønsker å satse videre på sin idrett. Det kan søkes for både lag/grupper og enkeltutøvere. Juryen er Vestby Idrettsråds styremedlemmer, foruten de som eventuelt er tilknyttet utøveren eller idrettslaget som fremmer forslaget, som naturlig er inhabil(e) i beslutningen. 

Om årets vinner sier forslagsstiller følgende:

"Julie Enge har vært Norges beste diplombokser (teknisk boksing) de siste årene. Hun har blitt kåret til beste bokser uansett vektklasse.

I 2020 tok hun steget over til ordinær boksing (tellende treffere). Frem til at all idrett ble steng ned, vant hun alle sine kamper. Julie vant verdens største klubbturnering for jenter/damer, Golden Girl og rekruttmesterskapet 2020. I rekruttmesterskapet ble Julie kåret til beste bokser uansett vektklasse. Julie ble etter sine prestasjoner tatt ut, som den yngste, på landslaget. Hun er regnet som et av de aller største talentene i Norge, uansett kjønn.

Julie har alle egenskapene som skal til for å hevde seg internasjonalt i fremtiden. Hun er en aktiv utøver som alltid er blid og hyggelig og deltar både på dugnader og annet når det blir spurt"

Her kan du se hva Julie selv sa til Vestby Avis etter tildeling av årets Idrettsstipend:

https://www.vestbyavis.no/julie-15-motiverende-for-videre-satsing/s/5-53-563979