Nordre Follo Orienteringsklubb
Nordre Follo Orienteringsklubb

Fordeling av særskilte LAM midler

Idrettslagene kan nå søke om særskilte LAM midler med frist 15. september 2020.

Årets totalsum for LAM midler til fordeling av Nordre Follo idrettsråd er 4 775 940 kr. Det ble vedtatt nye kriterier for fordeling av LAM midler på årsmøtet 19. mai. De vedtatte kriteriene er:

LAM fordeles slik:

  1. Inntil 5 % av tildelingsbeløpet fordeles etter søknad til spesielle aktivitetsskapende tiltak for personer med funksjonsnedsettelser eller spesielt utsatte grupper som i liten grad deltar i organisert idrett
  2. Resterende beløp fordeles 1/3 til aktivitetsregistrerte barn (6–12 år) og 2/3 til aktivitetsregistrert ungdom (13–19 år).

 

Minste tildelingsbeløp er kr 1000,-.

 

Vi har derfor kr 238 797 kr til fordeling i hht pkt 1. Frist for søknader "til spesielle aktivitetsskapende tiltak for personer med funksjonsnedsettelser eller spesielt utsatte grupper som i liten grad deltar i organisert idrett" er 15. september 2020. Søknader sendes til post@nordrefolloir.no .

 

De som ikke søker om midler i hht punkt 1, behøver ikke gjøre noe.

 

NIF har allerede betalt ut et forskudd på LAM midler til de fleste idrettslagene, tilsvarende 66 % av fjorårets tildeling. Det som vil komme til utbetaling i høst, er dermed differansen mellom total tildeling for hvert idrettslag og det de har fått utbetalt som forskudd.