gallaen pris til Kure.jpg

Sarpsborggallaen 29 januar-22

Snart ny Sarpsborggalla! MEN pga nedstengingen av samfunnet nå i desember, blir det IKKE en fysisk galla! Det jobbes med alternativer. MEN vi trenger hjelp til kandidater til flere priser, både Idrettsrådets ærespris, pluss talentstipendet på 20000,-! NB! Dere i idrettslagene MÅ også melde inn de som har gjort seg fortjent som mesterskapsvinnere!

  1. Sarpsborggallaen skulle vært arrangeres lørdag 15 januar, allerede er vi godt i gang med planleggingen. Men på tide for dere ute i idrettslagene, å komme med kandidater til flere priser, først de prisene som kommunen gir ut:
  1. Mesterskapsvinnere som har vunnet i løpet av 2021: Dette er det kommunen som er ansvarlig for, MEN dere ute i lagene må melde inn: https://www.sarpsborg.com/kultur-og-fritid/mesterskapsvinnere/ De som oppfyller kravene, vil få sin utmerkelse på Sarpsborggallaen i januar.
  2. SA har laget en sak, om de prisene som kommunen skal dele ut: «Har du noen gode kandidater som fortjener pris? 1. desember er frist for å foreslå kandidater til Sarpsborg kommunes tre utmerkelser: Kulturprisen, frivillighetsprisen og kulturstipendet. Mesterskapsvinnere skal også hedres» les artikkelen her: https://www.sa.no/na-kan-du-stemme-pa-de-sarpingene-som-har-utmerket-seg-i-2021/s/5-46-1129187?fbclid=IwAR2wBx-mSgU_9SO5_LZ-_2z9Mhy7My9y-bh-JvWVpzTrNMzKoxRiR0-Ad0U

 

  1. Så er det våre to priser, som idrettsrådet selv skal dele ut: Vi trenger kandidater til 1. Æresprisen og 2. Idretts-stipendet. Til begge priser, send inn kandidater med en kort begrunnelse, til oss på sir@sarpsborg.com