2022 dytter ut 21.jpg

Godt Nyttår!

Sarpsborg Idrettsråd ønsker å takke alle idrettslag for den fantastiske innsatsen som er lagt ned i 2021. Dere er alle pådrivere og bidragsytere for at Sarpsborg-idretten er der vi er i dag, i stadig utvikling. Den frivillige innsatsen som legges ned er uvurderlig.

Vi er i ferd med å legge nok et annerledes år bak oss. Vi har jo bla dette året hatt 75 års jubileum! Men uten at vi har klart å få markert det slik vi ville, og hadde planlagt.
I slutten av september øynet vi håp om lettelser og gleden var stor da vi blant flere deltok på kampanjen #Pandefri. Vi øynet håp, så fremover og gledet oss til en mer normal idrettshverdag.☀ Nå er vi igjen tilbake til nye innstramminger, begrensinger og litt følelsen av å «rykke tilbake til start»
 
MEN det siste året har også vist oss hvor viktig idretten og frivilligheten er som sosial inkluderingsarena, for tilhørighet, fellesskap, trivsel og mestring.
Sarpsborg Idrettsråd idrettsråd ønsker å takke alle idrettslag for den fantastiske innsatsen som er lagt ned i 2021. Dere er alle pådrivere og bidragsytere for at Sarpsborg-idretten er der vi er i dag, i stadig utvikling. Den frivillige innsatsen som legges ned er uvurderlig.
 
2022 er frivillighetens år. Vi satser på at det blir idretten og frivillighetens år, hvor vi igjen skal kunne bidra til aktivitet- og idrettsglede i Sarpsborg 💙 for barn og unge. At vi igjen skal skape magi sammen!
Sarpsborg idrettsråd ønsker alle våre 99 idrettslag, Sarpsborg kommune, Viken idrettskrets, samarbeidspartnere som Kirkens Bymisjon, Sarpsborg og frivilligheten en riktig god jul og et godt nyttår.
Måtte 2022 bli idrettens og frivillighetens beste år!🤩
 
Vi planlegger mange arrangementer for å inspirere til fellesopplevelser, og vårt mål hverdagen i idrettsrådet er hele tiden å betjene dere ute i idrettslagene så godt vi kan , 🥰