IMG_20200513_183918.jpg

Godt oppmøte på "smittevernkurs"

I forbindelse med åpningen av de kommunale innendørs idrettsanleggene hadde Lillestrøm kommune invitert til et orienteringsmøte i Skedsmohallen i går, onsdag 13. mai 2020.

Det møtte representanter fra 25 idrettslag som ønsker å starte opp med treninger i de kommunale innendørs idrettslagene som åpner igjen mandag 18. mai 2020 etter nedstengingen i forbindelse med koronaen. Dette må si oss meget godt fornøyd med, sier Vidar Bekkevold, seksjonsleder idrettsanlegg i Lillestrøm kommune. 

På møtet gjennomgikk man retningslinjene for - "Forebyggense tiltak innendørs tiltak innendørs idrettsanlegg" som er fastsatt av Lillestrøm kommune. Representantene fra idrettslagene måtte skrive under på at de hadde "forstått" de enkelte punktene i retningslinjene. Se skjeamet som man måtte underskrive ved å klikke her.

I møtet ble det også henvist til retningslinjene som er utarbeidet av helsemyndighetene og Norges idrettsforbund - disse kan få opp ved å klikke  her.   

Tilsvarende orienteringsmøter legges det opp til i forbindelse med åpningen av svømmehallene/svømmeanleggne når den tid kommer.

Idrettsrådet ønsker idrettslagene lykke til med treningsarbeidet i klubbene selv om vi kanskje ikke kan gjøre alle det vi kunne gjøre før koroaen slo til. Stå på så kommer vi over kneika - selv om det kanskje er litt tungt om dagen.