tennis.jpg

Drift og vedlikeholdsmidler

Tidligere har vi skrevet om saken angående drift- og vedlikeholdsmidler til idrettsorganisasjonseide anlegg som ble sendt tilbake fra kommunestyret. Her kommer en oppdatering om hvor saken står nå.

Som nevnt var saken angående tilskuddsordningen til drift og vedlikehold av idrettsorganisasjonseide anlegg til politisk behandling i mars.

 

Kommunestyrets vedtak lød som følger:
1. Saken sendes tilbake til administrasjonen for videre utredning
2. Saken fremmes for politisk behandling i juni 2022

 

Som et resultat av dette vedtaket, og et stort behov for å se på de øvrige avtalene som går til drift av anlegg (kommunaleide og idrettslagseide) har kommunens administrasjon besluttet å leie inn et eksternt konsulentbyrå til å utarbeide et forslag som skal harmonisere avtalene som gjelder drift og vedlikehold på kommunale og idrettslagseide anlegg. 

 

Idrettsrådet vil holde idrettslagene løpende orientert, og vil innkalle til et møte når vi får oversendt et konkret forslag som sier noe om hvordan tilskuddsordningene/driftsavtalene vil påvirke idrettslagene.  

 

Konsulentene skal ha ferdigstilt leveranse til kommunen 29. april slik at kommunen kan ta med dette inn i saksgrunnlaget som skal til politisk behandling. Det er ventet at saken skal til politisk behandling på kommunestyremøtet i juni.