ballek.jpg

LILLESTRØM IDRETTSRÅDET/SKJETTEN SPORTSKLUBB SØKER NYE AKTIVITETSGUIDER

Er du sporty? Eller har drevet med idrett eller annen fritidsaktivitet? Er du engasjert med å hjelpe barn og ungdommer? Og er du på utkikk etter en deltidsjobb som er fleksibel? Da er jobben som en aktivitetsguide kanskje noe for deg!

Det finnes mange barn og ungdommer som ikke har muligheten til å drive med den aktiviteten de vil, dette bl.a. på grunn av økonomiske eller kulturelle barrierer. Derfor trenger vi en som er løsningsorientert, nøyaktig, engasjert og har en god forståelse for ulike mennesker. Det er også en
fordel hvis du kan flere språk og har vært aktiv innen idrett eller en frivillig organisasjon. Du bør også være selvstendig, men at du også kan jobbe godt i et team. Du vil også få masse erfaringer som du kan ta med deg videre i livet.


Å være en aktivitetsguide innebærer å ha kontakt med familier som ønsker å få sitt barn eller ungdom inn i en organisert fritidsaktivitet. Du vil også møte på ulike mennesker som du kommer til å jobbe sammen med, eller bistå. Det er en fleksibel jobb, der man kan jobbe på ulike tidspunkter, som også lar deg bruke din kreativitet og avlønnes på timebasis.

(Det er et krav om politiattest for å jobbe med barn og unge, vi kan bistå med søknadsprosessen dersom du ikke allerede har).


Les mer om Aktivitetsguiden ved å klikke her. 


For spørsmål - ta kontakt med prosjektansvarlig Arne Kalstadstuen på telefon 408 76 006.
Er du interessert, send en CV og en kort søknad til vår mail

Søknadsfrist: 25. mars 2022