Photo by Headway on Unsplash
Photo by Headway on Unsplash

Lederkonferanse 2024

Harstad Idrettsråd inviterer idretten til lederkonferanse tirsdag, 20.02.2024

Kjære Klubbledere,

Vi henvender oss til dere med glede og forventning om å invitere dere til å delta på Harstad IR Lederkonferansen 2024, som omtalt på ht.no. Dette er en spesiell anledning hvor vi ønsker å samle klubbledere, nestledere og ungdomsrepresentanter fra hver klubb i Harstad for å delta i viktige samtaler og dele verdifull innsikt.

Målsetting: Formålet med konferansen er å fremheve den betydelige verdien idretten tilfører samfunnet vårt, spesielt gjennom sitt bidrag til å forebygge utenforskap. Vi har satt oss som mål å tydeliggjøre dette perspektivet ytterligere, og dette vil være et sentralt tema under konferansen.

Deltakelse: Vi ønsker å se deg eller din nestleder, hvis du selv ikke har mulighet til å delta, samt en representant fra ungdommen i deres klubb, til stede på Harstad IR Lederkonferansen 2024.

Dato og sted: Konferansen vil finne sted på klubbhuset til HCK i Harstad Bike Park, tirsdag den 20. februar 2024, med start kl. 19:00. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til denne inspirerende og meningsfulle begivenheten.

Program:

Program lederkonferanse 2024

Vi ser frem til å møte dere alle!