Stordalshallen rigget til åpen dag for barn og unge i regi av Bodø gym og turn.
Stordalshallen rigget til åpen dag for barn og unge i regi av Bodø gym og turn.

#tilbaketilidretten med Bodø gym og turn

Bodø gym og turn feiret gjenåpningen til idretten med å invitere alle barn fra 1-7 klasse til åpen hall i Stordalshallen

I uke 39 startet kampanjen #tilbaketilidretten i Nordland og Bodø. Bodø gym og turn var en av klubbene som ønsket å feiret gjenåpningen og inviterte alle barn og unge fra 1-7 klasse til åpen hall i Stordalshallen. Idrettslaget hadde fylt hele hallen med turnutstyr og idrettslagets egne ungdommer var tilstede som instruktører. 

Kvelden ble en suksess og over 100 barn og unge var tilstede i stordalshallen. Dette frister til gjentagelse sier leder i Bodø gym og turn, Margrethe Vinje. 

Ungdommer som ledere

En av nøkkelen til suksess for å arrangere et slik stort arrangment er å engasjere klubbens ungdommer til å være instrukører. Denne fredagen var det hele 12 ungdommer tilstede. I tillegg hadde Bodø gym og turn sendt 6 ungdommer på lederkurs for ungdom i regi av Nordland idrettskrets. En av ungdommene som var tilstede var Malin Mikalsen, på spørsmål hvorfor hun stilte opp svarte hun følgende "Veldig gøy å treffe nye barn, som aldri har prøvd turn og samtidig gi utfordringer til de som går på turn" 

Tusen takk for deres bidrag Bodø gym og turn til kampanjen #tilbaketilidretten!