Trond Stubberud fra Gjensidigestiftelsen overrekker sjekk til Gro-Marie Thomassen i Bodø idrettsråd
Trond Stubberud fra Gjensidigestiftelsen overrekker sjekk til Gro-Marie Thomassen i Bodø idrettsråd

Støtte til Bodø idrettsråd sommeridrett

Bodø idrettsråd har mottatt 200.000,- fra Gjensidigestiftelsen til gratis sommeridrett for barn og unge.

Bodø idrettråd arrangerer i år sommeridrett for barn og unge mellom 10-16 år. Her får deltakerne prøve mange forskjellige aktiviteter som; golf, klatring, svømming, innenbandy, turn, klatring, håndball etc. Det er de lokale idrettslagene i Bodø som stiller med instruktører. 

Idag fikk Bodø idrettsråd besøk av Gjensidigestiftelsen ved Trond Stubberud på Golfbanen på Myklebostad der barna var klare for en dag med golf og svømming i Geitvågen.  Trond Stubberud hadde med en sjekk som ble overlevert til Bodø idrettsråd. Bodø idrettsråd er veldig takknemling for støtten fra Gjensidigestiftelsen med Trond Stubberud og Ole Løberg i spissen. Med deres støtte har vi muligheten til å gjennomføre dette gratis, vi tilbyr busstransport til aktivitetene og vi har muligheten til å ha 4 aktivitetsguider til stede som behersker ulike språk slik at det ikke skal være en hindring. Sommeridretten har til nå vært en kjempesuksess, idrettslagene har stilt med dyktige instruktører med et flott opplegg til glede for de over 50 deltakerne. Vi takker igjen for støtten fra Gjensidige som gjør at vi får muligheten til å tilby mange barn og unge en ferie fylt med aktiviteter!

Søknadsfrist Gjensidigestiftelsen: 

Gjensidigestiftelsen har nå åpnet søknadsrunden til høsten der temaet er Aktiv fritid for alle. Her kan alle frivillige organisasjoner søke om støtte til tiltak og prosjekter som bidrar til å inkludere og beholde flere i organiserte fritidsaktiviteter og øke tilbudet av sosiale møteplasser. Søknadsfristen er 15.september og her kan man søke; https://www.gjensidigestiftelsen.no/kan-du-soke-stotte/