Over 100 stykker fra offentlig, privat og frivillig sektor deltok på fagdagen.
Over 100 stykker fra offentlig, privat og frivillig sektor deltok på fagdagen.

Fagdag med ungdom i fokus

I går arrangerte Bodø idrettsråd i tett samarbeid med Ung2024, Bodø kommune v/ barnevernet og SLT nettverket flere møteplasser for alle som jobber med ungdom, ungdomsforeldre og ikke minst ungdommene selv.

I Bodø er det mange dyktige personer og organisasjoner som jobber med ungdom som målgruppe. I går arrangerte Bodø idrettsråd i tett samarbeid med Ung2024, SLT-nettverket og barnevernet i Bodø hele tre møteplasser:

  • Fagdag- Relasjoner til ungdom med Marco Elsafadi
  • Møteplass for ungdomsforeldre- Hvordan ha en god dialog med ungdom og grensetting? Med Marco Elsafadi

Dagen ble avrundet med åpen dag på Fellesverket for ungdom der Morten Thoresen var tilstede og arrangerte konkurruranser :) 

FOR EN DAG!

Vi sitter igjen med en positiv opplevelse. På fagdagen var det over 100 stykker som bidro med spørsmål, workshoper og gode refleksjoner over hvordan vi kan samarbeide på ulike områder knyttet til ungdommer. 

Vi tror når man har møteplasser der både frivillig, privat og offentlig sektor møtes, så kan vi sammen få til mye mer! Vi håper alle deltakere sitter igjen med et godt inntrykk og at man allerede har opprettet eller har en ambisjon om å samarbeide med andre organisasjoner.