Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Nytt styre i Kristiansand idrettsråd

bilde tone styreleder 2020.jpg
Styreleder Tone Thorstensen. Bildet er hentet på www.lundbht.no.

Styret i Kristiansand idrettsråd fikk ny sammensetning etter konstituerende årsmøte tirsdag 1. september 2020. På bildet ser du ny styreleder i idrettsrådet, Tone Thorstensen fra Randesund IL.

 

Kommunesammenslåingen 1. januar 2020 betyr også at idrettsrådet fra hver av de 3 kommunene skulle finne sammen i en ny organisering. Slik ble årets årsmøte historisk, da man først avviklet det opprinnelige idrettsråd i "gamle Kristiansand" for deretter å konstituere et nytt Kristiansand idrettsråd som skal fungere i det "ny Kristiansand". 

Ialt 93 deltagere hadde funnet vei til det konstituerende årsmøte, som ble avholdt på Radisson Blu Caledonien, tirsdag 1. september 2020. Herav var det 79 stemmeberettiget delegater fra idrettslag i de 3 tidligere kommunene Kristiansand, Søgne og Songdalen, i tillegg til bedriftsidrettslagene, som fra og med 2020 regnes som ordinære idrettslag, og altså deltar med delegater fra hvert enkelt bedriftsidrettslag på lik måte som øvrige idrettslag i kommunen. 

Forut for det konstituerende årsmøte fikk delegatene anledning til å møte den ny idrettssjef i Kristiansand Kommune, Øystein Glad, som offisielt tiltrer 1. oktober 2020, innen kommunaldirektør Stein Tore Sorthe hadde en kort presentasjon av ståa i idrettsenheten.

På årsmøtet ble det valgt nytt styre. Styret finner du på linken under:

Her ser du det ny styre i Kristiansand idrettsråd

Her finner du protokoll fra årsmøte 2019 og det konstituerende årsmøte for idrettsrådet 2020