logosymbol col aktivitetsguiden.png

15-minutters webinar om Aktivitetsguiden

Mandag 25. januar tilbyr Kristiansand Idrettsråd et kort 15-minutters webinar om ordningen "Aktivitetsguide" for idrettslagene i Kristiansand Kommune.

 

Kristiansand Idrettsråd har gjennomført ordningen "Aktivitetsguide" siden  september 2019. Siden oppstart har mer enn 200 barn fått hjelp gjennom ordningen, som skal gjøre det enklere for barn utenfor idretten å bli med i et idrettslag. 

 

På grunn av koronasituasjonen har det vært vanskelig å få den samme kontakt med idrettslagene og vi tilbyr derfor disse webinar som en mulighet for idrettslagene å få informasjon om ordningen. 

Webinaret er lagt opp til en kjapp 15-minutters økt med en kort presentasjon og så tar vi utgangspunkt i de spørsmål som deltagerne måtte ha. Hvis det viser seg at idrettslagene har mange spørsmål, så fortsetter vi webinaret til spørsmålene har blitt besvart. 

For Kristiansand Idrettsråd er målsettingen å skape oppmerksomhet rundt ordningen, ressursene som ordningen gir tilgang til og hvordan idrettslagene kan gå videre for å få større utbytte av ordningen.

 

Vi kjører webinaret 3 ganger i løpet av dagen, for å gi så mange som mulig, en sjanse for å delta. Det er samme webinar, så du trenger bare å delta på ett av de tre møtene. 

 

Mandag 25. januar klokken 09:00 > Allerede gjennomført

Mandag 25. januar klokken 14:00 > Allerede gjennomført

Mandag 25. januar klokken 21:00 > Gå inn på denne link (Bli med i Teams-møte)

 

Her finner du siden om "Aktivitetsguiden" på våre hjemmesider > Gå til side om aktivitetsguiden

Det er også publisert en spennende digital ressurs, som idrettslagene kan benytte fritt. Gå til aktivitetsguiden.no.